Veri Merkezi Maliyeti Nasıl Düşürülür

Teknotel Veri Merkezi Maliyeti Nasıl Düşürülür

Bilgi teknoloji altyapı sistemlerinin oluşturulması ve verimli ve etkin veri merkezi kurulumu birçok teknik mimari detayı kapsamaktadır. Veri merkezi kurulumunda teknik mimari için gerekli araç ve donanım elemanları, tasarım projeleri farklı maliyetler ortaya koymaktadır. Veri merkezinin kurulması için gerekli fiziki koşulların sağlanması oldukça maliyetli bir iştir.

Veri Merkezi Altyapısı ve Maliyet İlişkisi

Veri merkezinin kurulumunda gerekli koşulları sağlaması için tasarlanan soğutma sistemleri, yangın sistemleri, enerji altyapı sistemleri gibi yapılar sürekli ve kesintisiz çalışma sunar. Dolayısıyla, ihtiyaca göre maliyet durumları da değişmektedir. Veri merkezi maliyeti, kesintisiz güç kaynakları, teknik yapılanma, bakım ve altyapı sistemleri açısından farklılık göstermektedir.

Veri Merkezi Altyapı Maliyetleri Nasıl Düşürülür

Firmaların zor rekabet koşulları içinde veri merkezi kurulum ve hizmetine ayıracakları maliyeti düşürmek istemeleri normaldir. Veri merkezi kurulum maliyetinde tasarruf sağlamak için dış kaynak kullanımı yöntemini kullanmak gerekmektedir. Firmalar kendi bünyelerinde veri merkezi kurmak yerine kiralayarak maliyeti düşürebiliyor.

Güvenli ve ekonomik veri merkezi çözümleri sunan Teknotel olarak, kurumunuz içinde veri merkezi kurmanın yükü yerine daha avantajlı veri merkezi hizmeti satın alma çözümleri sunuyoruz. Veri merkezi maliyeti konusunda avantaj sağlayacak veri merkezi çözümlerimizle tanışarak firmanızın Telehouse İstanbul’un Global Data Center ağı üzerine kurulu olan sistemlerle, Tier 3+ alt yapısı olan veri merkezi hizmeti almasını en ekonomik fiyat ve kampanya seçeneklerimizle sağlayabilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Veri Merkezi Maliyeti Nasıl Düşürülür ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz