Veri Merkezi Çözümleri ve Teknolojileri Nelerdir?

Teknotel veri merkezi teknolojileri ile global kapsam sunar. Telehouse ve Teknotel işbirliğiyle geliştirilen projeler dahilinde, Datacenter, Colocation ve Cloud çözümleri sunuluyor. Etkin siber yapı, dijital profesyonellik ve uluslararası merkez statüsüyle kurumsal hizmetler sunuluyor.

Teknotel noktadan noktaya bağlantı opsiyonlarıyla, veri merkezine yedekli olarak ulaşım ve kesintisiz erişim fonksiyonları sağlıyor.

Telehouse Çözüm Merkezi

Veri Merkezi (Datacenter) çözümlerinin yanı sıra sunucu sistemlerinde kapsamlı hizmetler sunan Telehouse, barındırma, kiralama, yedekleme faaliyetleri sağlamaktadır. Çözüm projeleri arasında ayrıca,

-Güvenlik Çözümleri

-Lisans Kiralama Hizmetleri

-Felaket Kurtarma Çözümleri

-Cloud Sunucu faaliyetleri sunuluyor.

Kıtalar arası hizmet ağı ile veri güvenliğinde yüksek güvenlik ve profesyonel çözümler sunuluyor. Sistem sürekliliği, güveni ve geliştirilmiş depolama özellikleri sağlayan Telehouse çözümleri, ileri teknolojiden sunumlarla ekstra güvenlik sağlıyor.

Data Merkezi Hizmet Kalitesi

İstanbul veri merkezi teknolojileri programları dahilinde, operatör bağımsız altyapısı ile faaliyet gösteriyor. Bu formül ile pek çok internet ağı bir arada kullanılıyor ve dijital erişimler, kurumsal boyutta sunuluyor. Veri merkezi olarak uluslararası hizmet ağı ve kalitesi sunan Teknotel fiber optik ve dark fiber bağlantılarıyla, nitelikli sistem özellikleri sunuyor.

Altyapı kalitesi ve donanım hacmiyle 6 farklı kategoride veri merkezi çözümleri sunuluyor. Kurumsal alanda hizmet sunan Teknotel, Tier3+ standartlarında hizmet vermektedir.

Teknotel Veri Merkezi Özellikleri

Global standartlarda veri merkezlerinde olması gereken özellikleri, üst seviye performans ile sağlayan Teknotel Veri Merkezi Teknolojileri, güvenlik sistemleriyle donanım kalitesi sunuyor. Kesintisiz erişim için yüksek standartlarda oluşum sunan ve merkez statüsünde tüm sistemlerin güvenlik unsurlarını sağlayan özellikleriyle prestij kazanmış bir merkezdir.

Telehouse sektörel deneyimi ile global alanda marka değeri kazanmış bir merkezdir. Sadece donanım altyapısıyla değil pazar payı konumuyla da etkin bir merkezdir. Carrier Neutral yani Operatör Bağımsız sistem özellikleriyle, erişim ağlarında yüksek güvenlik unsurları sağlar.

Bağımsız altyapı desteği, dark fiber, ethernet, uydu, fiber optik balantı opsiyonları ve alternatif bağlantı özellikleriyle Dünya’nın bilgisini ve güvenliğini sağlar. İstanbul veri merkezi Teknotel’de tüm kablolu, kablosuz erişim şekilleriyle depolama, yedekleme, kiralama ve güvenlik çözümleri sunuluyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Veri Merkezi Çözümleri ve Teknolojileri Nelerdir? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz