Türkiye Veri Merkezi

Teknotel Türkiye Veri Merkezi

Türkiye veri merkezi yapılanmalarının gelişme süreçlerinde etkili olan global etkileşimler altyapı yaklaşımları, modern veri merkezi çözümleri, bulut teknolojileri gibi konuları kapsamaktadır. Veri merkezlerinin dünya standartlarında donanıma ve tasarıma sahip olması için yeni trendler ve çözümler ışığında veri merkezi kurulumu ve sürekliliği sağlanmalıdır.

Dünyada en az yerleşim olan bölgelerde bile veri merkezi firmaları bulunuyor. Türkiye’de ise yeni gelişen veri merkezi hizmetleri veri merkezi sertifikası almış firmaların artmasına bağlı olarak gelişiyor. Telehouse Türkiye Veri Merkezi ülkemizin dünya çapında girişim gösteren veri merkezi firması olarak kıtalar arası veri merkezi hizmeti sunmaktadır.

Dünyada Tanınan Türkiye Veri Merkezi

Telehouse İstanbul Veri Merkezi dünyanın farklı bölgelerinde bulunun merkezleri ile tüm dünyada tanınan önemli veri merkezleri arasında yer almaktadır. Önemli erişim ağlarını bir araya getiren Telehouse Istanbul Veri Merkezi birçok carrier firmanın yurt içi karasal (fiber optik)  ve yurt dışı dark fiber bağlantılarını sağlamaktadır.

Global rekabet ortamında Türkiye firmalarının, kurumlarının ileri teknoloji güvenli veri merkezi altyapıları ile öne geçmesini sağlayan veri merkezi hizmetlerimiz firma ve kurumların yapısal özelliklerine uygun veri merkezi çözümleri sunuyor. Türkiye Veri Merkezi denilince tüm dünyada akla ilk gelen veri merkezi Telehouse İstanbul dünya standartlarında Veri Merkezi (Datacenter), Sunucu Barındırma ( Colocation ) ve Cloud Çözümleri hizmetlerini firmanıza özel teknik mimari ile tasarlıyor.

TELEHOUSE ISTANBUL

Altyapınız mevcut durumda ve gelecekte oluşacak ihtiyaçları doğrultusunda verimliliğinin devamını sağlamak amacıyla, kapsamlı planlama desteği barındıran çeşitli türde sunucu barındırma ve cloud hizmetleri sunmaktadır.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Türkiye Veri Merkezi ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz