Teknotel Cloud Backup & Replication

Teknotel Blog-Teknotel Cloud Backup and Replication

Yükselen dijital dönüşüm trendi ile birlikte firma hedefleri ve dolayısıyla BT altyapıları da büyük bir inovasyon ve dönüşümün içine girdi. İnternetin bu denli hayatımıza girmesinin bir sonucu olarak ise verilerin güvenle saklanması ve erişilebilirliği açısından da pek çok modern imkânlar da ortaya çıkmaya başladı. Firmalar, verilerinin saklanması ve yedeklenmesi noktasında online kaynak kullanımına yönelirken veri merkezlerince ve cloud teknolojilerine olan talep arttı. Diğer taraftan global olarak verilerin hızla genişlemesi, yedeklemeyi her zamankinden daha zor hale getirirken geleneksel yöntemlerin işlevini çoktan kaybettiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Bir başka deyişle, verilerin hacim ve karmaşıklığının yanı sıra siber tehditlerin de her geçen gün artması ile birlikte firmalar verimlilik, güvenlik ve depolama performansı için daha kapsamlı teknolojik çözümlere ihtiyaç duymaya başladı. Bu yöntemlerin ilk sırasında ise Bulut yedekleme, yani Cloud Backup yer alıyor.

Dünyada yaygın olarak kullanılan Veeam® Backup & Replication™ veri koruma platformu üzerinde çalışan Teknotel Cloud Backup servisi ile;

  • Anında yedekleme ile veri kaybı yaşamazsınız

Başta siber saldırı olmak üzere pek çok probleme karşı verilerinizin düzenli olarak yedeklenmesi şart. Teknotel’in Cloud Backup çözümü hızlı, sade ve modern altyapısı ile veri kaybından doğabilecek zararlarınızı neredeyse ortadan kaldırıyor. Periyodik bir şekilde yedeklenen verilerinizin tümü, istediğiniz anda yedekten geri yüklenebiliyor. Kritik iş uygulamaları ile desteklenen Teknotel cloud backup tüm dosya, uygulama ve sanal sunucularınızın anlık olarak yedeklenip korunmasını sağlıyor.

  • Veri yedekleme maliyetleriniz azalır

Operasyonel süreçlerinizin gelişmesi ve dolayısıyla şirketinizin büyümesi ile artan veri hacmi, yedekleme sistemlerine duyulan ihtiyacı da artırmaktadır. Teknotel Cloud Backup ile birlikte ihtiyaçlarınız doğrultusunda yedekleme alanınız için kolayca ölçeklendirme yapabilir, veri depolama ile ilgili tüm giderlerinizin azalmasını sağlayabilirsiniz.

  • Operasyonel süreçlerinizi sadeleştirir

Günümüz veri yedekleme yönetim süreçlerine ilişkin talepleri karşılama noktasında geleneksel yöntemler oldukça yetersiz kalmış durumda. Görevleri otomatikleştirerek manuel komut ve süreçleri ortadan kaldıran Teknotel Cloud Bakup, otomatik ve tam yedekleme ile verilerinizin yedeklenmesi konusunda daha az mesai harcarken firma kaynaklarınızı ve zamanınızı organizasyonunuzun asıl iş hedeflerine harcayabilirsiniz.

Sonuç olarak Teknotel’in Veeam® Backup & Replication™ çözümü ile destekli Cloud Backup servisi ile uyumluluk ve güvenliğe bir arada ulaşırken, gelişmiş dosya aktarımı, periyodik raporlama, anında kurtarma, hızlı yapılandırma ve kolay kurulum gibi birçok ayrıcalığa da sahip olursunuz. Çoğu bulut hizmeti sağlayıcısı, geleneksel barındırma ve yedekleme noktasında pek çok avantaj sunar.  Ancak, Cloud teknolojilerinden en iyi şekilde faydalanmanız için güçlü bir Veri Merkezi altyapısı olmazsa olmaz.  Dünya standartlarında,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, global çözüm ortaklarıyla işbirliği yaparak Cloud Çözümleri i ile kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar. Böylece, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman ve her yerden kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Teknotel Cloud Backup & Replication ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz