Pagespeed Insights Nedir? Hangi Özelliklere Sahiptir?

Teknotel Pagespeed Insights Nedir? Hangi Özelliklere Sahiptir?

Web sitesinin performansını raporlayan ve bu raporu size sunan PageSpeed Insights, kısaca PSI olarak belirtilir. PSI sistemi ayrıca web sitesinin raporunu analiz ederek, ihtiyaç halinde gerekli konularda önerilerde de bulunur. Böylece web sitesinin eksiklikleri kolaylıkla fark edilir ve giderilir.

PSI Google tarafından sunulan bir hizmettir ve web sitelerinin çok daha üstün performans göstermesi adına web geliştiricilerine sunulur.

Mobil Özelliği İle Rahat Kullanım

Masaüstü bilgisayarların yanı sıra mobil cihazlarda da kolaylıkla kullanılan PSI ile web sitesi performansı her yerde, 7/24 incelenebilir ve analiz edilebilir. Zaman mekan sınırlaması olmadan kullanılan bu sistem, web sitelerinin gelişmesi için oldukça faydalıdır. Dinamik bir arayüzle destek PSI, mobil cihazlarda kusursuz çalışır. Böylece PSI’nin oluşturduğu raporlar, analizler ve öneriler düzenli olarak takip edilebilir. Bu da web sitesinin gelişimi için büyük bir katkı sağlar.

Ücretsiz Analiz Desteği

Google’ın geliştirdiği PSI, Google laboratuvar verileri sayesinde web sitesi performansını ücretsiz olarak analiz eder. Böylece web sitelerinin eksikleri, kusurları ya da eklentilerle ilgili ortaya çıkan sorunları görülür ve düzeltilir.

Sayfa yükleme hızı olarak dilimize çevrilen PSI sistemi, hem Google kriterlerini karşılamak için kullanılır, hem de web sitesi ziyaretçilerine kusursuz bir kullanıcı deneyimi yaşatmak için tercih edilir. Bu programın yanı sıra müşteri deneyimini iyileştirmek adına yapılması önerilen birçok husus vardır. Detaylı bilgi için Müşteri Deneyiminizi Bulutların Üzerine Çıkarın başlıklı blog yazımıza göz atabilir, farklı fikirler edinebilirsiniz.

SEO çalışmalarına olumlu katkıları olan PSI ile arama motoru sonuçlarında üst sıralarda yer alınabilir. Böylece web sitesine erişim artarak sitenin trafiği yoğunlaştırılır. SEO açısından ciddi katkılar sağlayan PSI sisteminin kullanılması web sitesinin kalitesi ve başarısı için gerekli olan en önemli faktörlerden biridir.

Üstün Performanslı için Telehouse Istanbul Veri Merkezi

Web sitesinin performansını etkileyen en önemli unsurlardan biri de kaliteli ve güvenilir bir veri merkezi için başarılı çözümlere sahip olmaktır. Bu nedenle dünya genelinde sahip olduğu çok sayıda veri merkezleri ile başarılı iş ortaklıklarının altına imzasını atan Telehouse ve Teknotel işbirliğidir.

Türkiye’de Telehouse Istanbul Veri Merkezi olarak faaliyetlerini sürdüren Data Center ağı işletmecisi, kurumlar için;

  • Veri merkezi,
  • Sunucu barındırma,
  • Cloud gibi konularda başarılı çözümler sunar.

Böylece kurumsal müşterilere erişim çok daha hızlı ve kolay gerçekleştirilir. Ayrıca verilerin güvenliği ve işlemlerin sürekliliği için gerekli ortamı hazırlayan veri merkezi, ileri teknolojisi ve güçlü donanım altyapısı ile kesintisiz hizmet sağlar.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Pagespeed Insights Nedir? Hangi Özelliklere Sahiptir? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz