Lisans Kiralama Nedir, Avantajları Nelerdir?

Microsoft yazılımlarının lisansını yüksek bedeller karşılığında satın almak yerine çok daha ekonomik ücretler üzerinden lisans kiralama modelinden yararlanabilirsiniz. Böylece hangi yazılımı kullanmak isterseniz isteyin yüksek maliyetlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Ayrıca kiralama işlemini dilediğiniz zaman sonlandırma hakkına da sahip olursunuz.

Ön Ödemesiz Başlangıç İmkânı

İhtiyacınız olduğunda Microsoft yazılımlarının lisansını kolaylıkla kiralayabilirsiniz. Bunun için SPLA olarak adlandırılan lisans anlaşma türünü gerçekleştirmeniz gerekir. Lisansı kullanmaya başlarken herhangi bir ön ödeme yapmanıza gerek kalmaz. Sıfır maliyetle kullanmaya başlayabileceğiniz yazılımlar için sadece kiralama ücretini karşılamanız yeterlidir. Ayrıca kiralanan yazılımlar için talep edilen ücretler senelik sabit fiyat garantisiyle kullanıcılara sunulur. Bu sayede yeni versiyonlara hiçbir ek ücret ödemeden geçiş hakkınız olur.

Lisans Kiralama Hizmetinin Sağladığı İmkânlar

Teknolojinin yenilenmesi ile birlikte yazılımlar muazzam bir gelişim göstermektedir. Bu nedenle ihtiyacınız olan yazılımları dilediğiniz zaman kiralayabilir ve bu eşsiz teknolojik ürünlerin avantajlarından çok daha uygun fiyatlarla yararlanabilirsiniz. SPLA sektörde yer alan diğer lisans kiralama hizmetlerine oranla çok daha hızlı bir gelişim gösterir. Hem küçük hem de büyük çaplı işletmeler için ideal çözümler sunan hizmet, günümüzde işletmelerin çok daha düşük maliyetle donanımlarını ve yazılımlarını gerçekleştirmesi sağlanır. Böylece işletmeler kısa sürede büyüme ve gelişme imkânı bulur.

Her Zaman Güncel Kalmanın En Kolay Yolu

Lisans kiralama hizmetinden yararlanarak işletmeler her zaman ekonomik fiyatlarla güncel kalma olanağına sahip olur. Kiralanan yazılımın güncel versiyonlarını kullanma imkânına sahip olan işletmeler, her zaman sistemlerini yenileme şansına sahip olur. Kiralanan yazılımların yeni versiyonlarına ücretsiz olarak geçiş yapma imkânına sahip olan kullanıcılar, gerçekleştirilen yenilikleri anında kullanarak çalışmalarını her daim çağdaş ve modern çalışma sistemlerle gerçekleştirebilir.

Lisans Kiralama Hizmetinden Kimler Yararlanabilir?

Yıllık bazda Microsoft yazılımlarının lisansını kiralama hizmetinden yararlanması ideal olan işletmeler şu şekilde sıralanabilir:

  • Proje bazlı çalışan firmalar
  • Dönemsel çalışan personelleri istihdam eden firmalar
  • Hosting firması işleten firmalar
  • Şantiye gibi uzak mesafede yer alan projelerde çalışan firmalar
  • Sahada sürekli çalışan personelleri olan firmalar
  • Her daim güncel kalmak isteyen firmalar

Lisans kiralama ve daha fazlası hakkında da detaylı bilgiler için tıklayabilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Lisans Kiralama Nedir, Avantajları Nelerdir? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz