Kurumsal Hosting Nedir Ne İşe Yarar?

Teknolojik gelişmeler ve güncel teknik yapılar sayesinde artık birçok işlem internet ortamında kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Öte yandan dijital dünyanın bu denli hayatın vazgeçilmezleri arasına girmesi ile birlikte web siteler, firmalar için bir mecburiyete dönüştü. Özellikle online iş yürüten bir firmaya sahipseniz profesyonel bir hosting, işiniz ve dolayısıyla firmanızın büyümesinde oldukça önemli bir rol oynar.

Web hosting, bir web sitesinde yer alan sayfaların, dokümanların, resim ve içeriklerin internet kullanıcılarının erişebileceği bir sunucuda barındırılmasıdır. Kurumsal web hosting ise, diğer hosting hizmetlerine kıyasla daha gelişmiş özelliklere sahiptir ve bu yönü ile firmanızın ihtiyacı olan bilişim altyapısı ihtiyacını kolaylıkla karşılar. Bu sayede mail trafiğinizi sorunsuz bir şekilde yönetirken, firmanıza prestijli ve profesyonel bir görüntü kazandırarak kurumsal kimliğinizi de korumuş olursunuz.

Kurumsal Hosting Şirketler için Neden Önemli?

Kurumsal hosting, özellikle daha çok e-mail trafiğine sahip olanTeknotel-Blog-Kurumsal-hosting-nedir-ne-ise-yarar-2-300x192 Kurumsal Hosting Nedir Ne İşe Yarar? firmalar için uygun bir hosting türüdür. Firmanıza ait bir web adresi olmasa dahi kurumsal hostinge sahip olan bir e-mail adresinin varlığı itibar sağlayan ve güven sunan bir uygulama olarak size destek olacaktır. Öte yandan,  birbirinden farklı uzantılara sahip e-mail adreslerini kullanmanız durumunda profesyonellikten uzak güvensiz bir ortam meydana gelecektir.

Kurumsal hosting ile elde edeceğiniz avantajların bazılarını şöyle sıralayabiliriz;

  • Özel Kontrol Paneli

Sadece sizin kullanımınıza sunulan kontrol paneli üzerinden veri tabanı yönetimi, yedekleme işlemleri, mail oluşturma ve şifreli dizin oluşturma gibi pek çok işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

  • Esneklik

Normal hostinglerden farklı olarak kurumsal hosting ile firmanız büyüdükçe ek servisler ve alan alarak paketinizi uygun maliyetler ile büyütebilirsiniz.

  • Yedekleme

Kurumsal hosting paketleri ile veri yedekleme ve kurtarma hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Verileriniz günlük, haftalık ve aylık olarak şifreli bir şekilde yedeklenir. Bu sayede veri kaybı yaşamazsınız.

  • Gelişmiş ve Güçlü Teknolojik Altyapı

Kurumsal hosting hizmetini profesyonel bir firmadan almanız, yazılımdan donanıma kadar güçlü bir altyapıya sahip olmanızı sağlar. Bu da web sitenizin kesintisiz ve hızlı çalışmasına olanak tanır.

  • Zamandan Tasarruf Sağlar

Teknik uzmanlık gerektiren süreçlerle uğraşmak zorunda kalmadığınız için firmanızın ana hedefine odaklanabilirsiniz.

İşte tam bu noktada, kurumsal hosting hizmetleri ile devreye Teknotel Telekom giriyor!  Size özel barındırma alanları ile tüm yeni nesil kurumsal hosting ihtiyaçlarınızı karşılayan Teknotel, pek çok ek web hosting hizmetleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kurumsal Hosting Nedir Ne İşe Yarar? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz