İstanbul’da Sunucu Barındırma Hizmetleri

Teknotel İstanbul'da Sunucu Barındırma Hizmetleri

Sunucu barındırma hizmetini en kolay yoldan anlamak istiyorsak olaya şöyle bakabiliriz; her gün uzun bir yolculuğa çıkıyorsunuz ve bunun için özel araç kiralıyorsunuz. Sunucu barındırma hizmeti aldığınızda araç size ait olur ve her gün yaptığınız uzun yolculuklar çok daha ucuza gelmiş olur. Üstelik istediğiniz kalite ve hızda yolculuk yapabilirsiniz. Sunucu barındırma İstanbul hizmeti için en ekonomik ve güvenli yolculuk standartlarını  Telehouse İstanbul Veri Merkezi’nde sunuyoruz.

Sunucu Barındırma Hizmeti ve Telehouse İstanbul

Tier 3+ tasarım özellikleriyle Global standartlarda servis veren Telehouse İstanbul Veri Merkezi, Carrier Neutral’ yapı olanaklarımızla çeşitli Servis Sağlayıcılardan erişim alma avantajı sağlıyoruz. Telehouse İstanbul’un Sunucu Barındırma hizmetiyle birlikte enerji, iklimlendirme, yangın/su baskını koruma ve elektronik/fiziki güvenlik altyapıları hizmetlerini de yüksek kalite standartlarında almış oluyorsunuz.

Sunucu Barındırma Hizmeti İstanbul Hızı ve Trafiği

Teknotel’in sunduğu Sunucu Barındırma servislerinden yararlandığınızda hız sınırlaması olmadığından her daim yüksek hızda erişim imkanına sahipsiniz demektir. Sunucu barındırma İstanbul veri merkezimiz Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarını birleştiren Global Data Center Network’ü üzerinde yer almaktadır.

Telehouse Istanbul servislerinin Carrier Neutral altyapısı önemli erişim ağlarını bir araya getirerek internet erişim seçeneklerinizi çoğaltıyor. İstanbul veri merkezi altyapımız kapsamında yurt içi ve yurt dışı fiber optik, fiber dark bağlantılar bulunuyor.  2N+1 aktif yedekli olarak çalışan Telehouse İstanbul Veri Merkezinin kaynak planlaması, elektrik, iklimlendirme, network sistemleri İstanbul sunucu barındırma hizmetlerinde hız, trafik ve güvenlik konusunda en üst standartları sunuyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

İstanbul’da Sunucu Barındırma Hizmetleri ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz