Dijital Felakete Kapılıp Verilerinizden Olmayın!

Teknotel Dijital Felakete Kapılıp Verilerinizden Olmayın!

İş sürekliliğinizi sağlamak için her anlamda verilerinizi korumanız gerekir. Bir önceki yazımızda da belirttiğimiz gibi verilerinizi güvenli bir şekilde depolamakla kalmıyor; kurumsal iş uygulamalarınızın kesintisiz çalışması ve verilerinizin kaybolmaması için tüm sistem ve bilgilerinizi Cloud sunucularımızda kopyalıyoruz. 

Kesenize Uygun Servis; Cloud Disaster Recovery

Disaster Recovery servisi için herhangi bir yatırım maliyetine ihtiyaç duymazsınız.  Sadece kaynak ihtiyaçlarınız doğrultusunda ödeme yapacağınız için maliyet tasarrufu noktasında oldukça fazla avantaj sağlarİhtiyacınız olmayan durumlar için, ek yatırım veya işletme maliyeti ile size kötü sürprizler yapmaz. Servisimiz sayesinde ihtiyaç duyduğunuz kaynakları anında temin edebileceğiniz gibi kullandığın kadar öde metoduyla, maliyet tasarrufu sağlarsınız. 

Teknotel, Cloud Disaster Recovery servislerini (Bulut Felaket Kurtarma) Telehouse Istanbul Veri Merkezi’nde sağlar. 4 kıtada, 48 Data Center’a sahip olan Telehouse, müşterilerine dünyanın her yerinden servislerine erişme ayrıcalığı sağlar. Dünya genelinde farklı ölçekte ve farklı sektörlerde faaliyet gösteren 3.000’in üzerinde firmaya Data Center çözümleri sunar. Öte yandan veri merkezimizde bulunan; fiziksel ve elektronik güvenlik sistemleri, su baskını, yangın algılama ve engelleme sistemeleri, veri merkezi ortamında hizmetin kesintisiz sağlanmasını mümkün kılar. Böylelikle iş sürekliliğiniz sekteye uğramadan, rahat bir nefes alabilirsiniz.

Kıtalar Arası Veri Merkezi Ağı

fa73f4e990b143f98a6b2eb7fc90b022 Dijital Felakete Kapılıp Verilerinizden Olmayın!

Cloud Disaster Recovery

Kurum Dostu Servisimiz İle Verileriniz Dinamik ve Güvende

  • Maliyet avantajı (Cloud sunucular sayesinde donanım, yazılım, internet, data center alt yapısı, bakım ve    güncelleştirme maliyetlerinizi ciddi oranda azaltarak işinizde kârlılık sağlarsınız.)
  • Yedekli Storage (Kendi içinde fiziksel yedekli disk kapasitesi barından HP yapısı ile N+N yedeklilik sağlanır.)
  • Güçlü Altyapı (İleri teknoloji kullanım alt yapısı ile en esnek sanallaştırma platformları üzerinde çalışan  Cloud sunucular, küresel standartlarda tasarlanan veri merkezimizde güvenle barındırılır.)
  • Hız ve Esneklik (Cloud sunucunuzu satın aldıktan sonra servisiniz çok kısa bir sürede aktive edilir. Dilediğiniz zaman talebiniz ile sunucunuzun özellikleri hızlıca artırılır ve ya azaltılır.)
  • 7/24 Hızlı Destek (Uzman mühendislerimiz servisiniz ile ilgili tüm teknik destek talepleriniz için 7 gün 24  saat yardımınıza hazırdır.)

Çoğu bulut hizmeti sağlayıcısı, geleneksel barındırma ile karşılaştırıldığında pek çok avantaj sunar. Ancak, Bulut Bilişimden en iyi şekilde faydalanmanız için güçlü bir Veri Merkezi altyapısı olmazsa olmaz. Dünya standartlarında, kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel’in Telehouse Istanbul Veri Merkezi, global çözüm ortaklarıyla işbirliği yaparak Bulut Servisleri ile kurumlara iş sürekliliği ve kesintisizlik sağlar. Böylece, işiniz için önemli olan verilerinize her zaman ve her yerden kesintisiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Dijital Felakete Kapılıp Verilerinizden Olmayın! ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz