Dedicated Server Alma İşlemlerinde Nelere Dikkat Etmeli?

Teknotel Dedicated Server Alma İşlemlerinde Nelere Dikkat Etmeli?

Web sitesi sahibi olduğunuzda, sunucu hizmeti almalısınız. Web sitenizin alan adının, internet ortamında, herkese açık olması, site içeriğini oluşturan bilgilerin depolanması ve düzenlenmesi işlemlerinin tamamı sunucular aracılığı ile yapılmaktadır. Hosting sunucu türlerinden birisi dedicated server sunucularıdır. Dedicated server sunucular, tek bir web sitesi için özel olarak ayrılmış ve paylaşımsız internet sunucusu olarak tanımlanmaktadır.

Hosting Alırken Dikkat Edilecekler

Web sitesi hazırlarken, hangi amaç için hazırladığınızı ve işlem kapasitesini belirlemeniz gerekmektedir. E-ticaret sitelerine trafik çok yoğun olacağı için tercih edilecek özelliklerin değerleri yüksek olmalıdır. Web siteleri için hostinglerde, cpu, ram, disk ve trafik yönetimi özelliğine dikkat edilmelidir. Erişim hızının yüksek olması için RAM değerinin yüksek olması önemlidir. Web sitesine erişim ve anlık işlemlerin yapılabilmesi için hosting server sunucularının CPU özelliklerinin yüksek olması en önemli aranan özelliklerden biri olmalıdır. Web sitesine aynı anda binlerce kişinin erişim yaptığı durumlarda, anlık işlemlerin hızlı yapılabilmesinde Ram ve Cpu özelliklerinin önemi ortaya çıkacaktır.

Dedicated Server

Ülkemizde Dedicated server sunucuları, büyük firmalar ve küçük işletmeler tarafından kullanılabilmektedir. Kullanıcılarına, özel alan oluşturarak, geniş kapasiteli web sitelerinin tüm verilerinin daha kolay depolanmasını sağlamaktadır. Oyun hizmeti veren web siteleri için en iyi paket saklama alanlarıdır. Dedicated server sunucular, yazılımsal ve donanımsal açıdan bağımsız çalıştığı için yüksek performans sağlamaktadır. Teknotel hizmetlerinden faydalanarak dedicated server sunucuların tüm özelliklerini öğrenebilir ve sunucu hizmeti alabilirsiniz. Her kullanıcı için alan ayırdığında, verilerin depolandığı alanlar tamamen kullanıcıya ait olmakta ve kullanıcı bu alanı yönetebilmektedir.

Dedicadet Server Sunucular Ne İçin Kullanılır?

Hosting hizmetlerinde dikkat etmeniz gerekenleri ve hosting özelliklerini öğrenebilmek için web sitesi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Dedicated sunucular, paylaşımsız olarak ayarlanır ve kişisel ya da kurumsal web sitelerinin her biri için ayrı ayrı alan tahsisi yapar. Her kullanıcı için depolama alanı ayrı olduğundan, kullanım esnasında herhangi bir sorun meydana gelmemektedir. Paylaşımsız olarak, kararlı bir çalışma sergilediğinden, çalışma performansı her zaman yüksek olmaktadır. Veri güvenliği açısından en güvenli hosting türlerinden birisi olarak gösterilmektedir. Her web sitesinin sunucu üzerindeki yeri ayrı olduğundan, bu alanlara sadece kullanıcı şifresine sahip olanlar erişim yapabilmektedir. Bu verilerin güvenliği için önemlidir.

Sonuç olarak, Global standartlarda,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel Telekom, Cloud ve Date Center hizmetleri ile firmanızın iş sürekliliğini kesintisiz bir şekilde sağlarken; hosting servisleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Dedicated Server Alma İşlemlerinde Nelere Dikkat Etmeli? ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz