Bulut Bilişim Bugün ve Gelecekte Kurumların Yanında, Bölüm III

Teknotel Bulut Bilişim Bugün ve Gelecekte Kurumların Yanında

CIO dergisinin,  Türkiye’deki dijitalleşme süreçleri ve Teknotel’in geleceği hakkında Teknotel Telekom Genel Müdürü Sayın Alper Selçuk ile yaptığı söyleşi üçlemesinin son bölümünü okumaya devam edebilirsiniz:

Bulut Bilişim şirketlerin hayatını kolaylaştırıyor

Telehouse-Istanbul-DC-Noc-300x150 Bulut Bilişim Bugün ve Gelecekte Kurumların Yanında, Bölüm III

Teknotel Telehouse İstanbul Bulut Bilişim

Bulut bilişimin şirketlerin iş yapış biçimini kolaylaştırdığı belirten Alper Selçuk, bu kolaylığı ilk önce nihai tüketicilerin keşfettiğini belirterek şöyle diyor: “Bir birey olarak film izlemek için bir web sitesini mi ziyaret ediyorsunuz, yoksa gidip o filmin DVD’sini mi satın alıyorsunuz? Ya da bağımlısı olduğunuz bir diziyi akıllı telefon, televizyon ya da tablet üzerinden izlerken bu cihazlar arasındaki geçişi hangi platformu kullanarak gerçekleştiriyorsunuz? Gündelik hayatımız, eğlence kültürümüz dijital dönüşüm ve bulut teknolojileri ile adeta evrim geçirdi.. Peki, özel hayatımızın bu kadar içine girmiş ve onu kolaylaştırmış Bulut’un konforu ve rahatlığından neden şirketler de aynı derecede yaralanmasın? Bulut hızlı, kolay yönetilebilir, ölçeklenebilir, esnek ve lokasyondan bağımsız bir şekilde çalışır. Bu anlamda, Bulut ihtiyaç ve çözüm odaklıdır. Kurumları; binalara, sistem odalarına, bütçelere, teknik karmaşıklara mahkûm etmeden özgürleştirir ve yıkıcı inovasyon ile tüm iş modellerini devrimsel bir yolla değiştirerek geliştirir.”

Bulut Bilişim bugün olduğu gibi gelecekte de odağımızda olacak

Söyleşinın son kısmında ise Teknotel Telekom Genel Müdürü Alper Selçuk: “Teknotel Telekom, içinde bulunduğu Telekom sektöründe her zaman yapılmayanı yapan, kendini gelişmeye adamış, yenilikçi ve oldukça önemli ilklere imza atan 34 yıllık bir şirket. Japon Telekom devi KDDI’ın Londra Merkezli Telehouse isimli Küresel Veri Merkezi Sağlayıcısıyla 2011 yılında yapılan iş birliği sonrasında, İstanbul Anadolu Yakasının iş merkezi olan Kozyatağı’nda kurduğu T3+ standartlarındaki Veri Merkezi, şirketin dijital dönüşüm konusunda yıllar önce harekete geçtiğinin en önemli göstergesi. Telehouse Istanbul Veri Merkezimiz ve kendi Fiber Şebeke Altyapımız ile Kurumsal İnternet, Veri Merkezi ve Bulut Sağlayıcı olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Köklü tarihimize dayanan inovatif kültürümüzü, sürekli yatırım yaptığımız teknolojimizle geliştirmeye devam edip sektörün en yetkin teknik ekipleriyle birleştiriyoruz. Biz, Bulut Bilişimin iyi bir oyuncusu olmayı değil, Bulut Bilişimin oyun kurucusu olmayı istiyoruz. Kendimizi burada konumlandırıyoruz…” diyerek Teknotel’in amaçlarını ve hedeflerini aktardı.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Bulut Bilişim Bugün ve Gelecekte Kurumların Yanında, Bölüm III ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz