Telehouse Istanbul ile Verileriniz Güvende!

Teknotel Telehouse Data Center Kurulum Maliyeti Nedir?

Dijitalleşme ve teknolojik gelişmeler ile birlikte veri hırsız ve kayıplarının da sayıları artıyor. Hal böyle olunca, altyapı ve sistemleri tehdit eden unsurların artış göstermesi daha kapsamlı güvenlik sistemlerini mecbur kılıyor. Kritik veri kayıpları yaşayan firmalar, rekabet avantajını kaybederken önemli ticari kayıplarla da karşı karşıya kalıyor. Dahası, uzun vadede yaşayacağı müşteri ve itibar kayıpları sebebiyle iş süreçlerini sonlandırmak zorunda kalabiliyor. Bu da teknolojiye yatırım yaparak veriler için tam güvenlik ortamı sağlamanın her firmanın önceliklerinden biri olması gerektiğini gösteriyor. Verilerin güvenliğinin sağlanmasının pek çok yolu var. Her ne kadar bazı firmalar hala önemli verilerini DVD veya sabit harici disklerde yedeklemek gibi eski yöntemleri tercih etse de bu yöntemler hiçbir zaman yangın, su baskını, fiziksel donanım hataları, elektrik dalgalanmaları gibi sorunlar karşısında tam güvenlik sağlamaz. Bu yüzden, bu yöntemlerin hiçbiri bulut teknolojilerinin sağlamış olduğu veri yedekleme ve koruma yöntemleri kadar güvenli ve etkili değildir. Zira bulut teknolojisi sayesinde verilerinizin güvenliği, lokal ortamdan uzaklaşarak, dış ortamdan yalıtılmış bir şekilde sağlanır.

teknotel-cloud-backup-disaster-recovery-e1575368965427-300x227 Telehouse Istanbul ile Verileriniz Güvende!

Telehouse Istanbul ile Verileriniz Güvende!

Bulut teknolojisinin Cloud Backup ve Disaster Recovery çözümleri ise tam olarak verilerinizin güvenliğini ve sistemlerinizin kesintisiz çalışmasını amaçlar. Dolayısıyla, altyapınızda yaşayacağınız herhangi bir aksaklık veya diğer problemler karşısında şirketinizin geri dönüşü olmayan felaketler yaşamasının önüne geçmiş, iş sürekliliği ve rekabet üstünlüğünüzü kolaylıkla sağlamış olursunuz.

Disaster Recovery ve Veri Merkezi                                                            

Disaster Recovery bir başka deyişle Felaket Kurtarma, kurumsal iş uygulamalarınızın kesintisiz çalışması ve verilerinizin kaybolmaması için tüm sistem ve bilgilerin cloud sunucularda kopyalandığı hizmettir. Disaster Recovery, olası bir tehlike anında devreye girerek hem sunucuların hem de depolanan verilerin güvenli bir şekilde devamlılığını mümkün kılarken acil durumlarda sunduğu anında müdahale desteği ile iş süreçlerinizde yaşayacağınız kesintilerin de önüne geçmiş oluyor.

teknotel-cloud-backup-disaster-recovery-e1575368965427-300x227 Telehouse Istanbul ile Verileriniz Güvende!

Telehouse Istanbul ile Verileriniz Güvende!

Cloud Backup ile Verileriniz Güvende

Cloud Backup, büyüklüğü fark etmeksizin firmanıza ait verilerin herhangi bir olumsuz durumda zarar görmemesi için önceden yedeklenmesi hizmetidir. Bilgisayar veya sunucularda var olan veri dosyalarınızın internet üzerinden uzak sunucularda depolanması sürecidir. Cloud Backup sayesinde, bilgisayarınızda veya ikincil yedek kaynağınızda geri dönüşü mümkün olmayan bir fiziksel hasar ile karşılaştığınızda, sistem arızası ile karşılaşsanız dahi verilerinizin kopyasını buluttan olduğu gibi yeniden temin edebiliyorsunuz. Öte yandan, bulutta depoladığınız verilerinize dilediğiniz yerden ulaşma imkânına sahip olacağınızdan aynı zamanda iş ve yönetimsel süreçlerinizde de esneklik kazanmış olacaksınız.

Tüm bunların yanı sıra, iş yerinize yakın bir lokasyonda sahip olacağınız Cloud Backup ve Disaster Recovery gibi veri merkezi servisleri daha kolay ulaşılabilir olacağından, acil müdahale gerektiği noktada firmanız için oldukça faydalı olacaktır. Öte yandan, herhangi bir cihaz yatırım ihtiyacı duymayacağınız için, verilerinizin depolanması ve güvenliği noktasında ilk yatırım maliyeti olmaksızın ekonomik bir çözüme de sahip olacaksınız.

 Telehouse Istanbul: Tier3+ Seviyesinde Global Data Center 

Tier3+ Data Center güvencesi ile birlikte barındırılan sunucular, kapsamlı bir şekilde güven altına alınıyor. Sadece ideal fiziksel barındırma olanağı oluşturulmakla kalmayıp aynı zamanda olası siber tehditlere karşı da tam donanımlı önlemlere sahip olan Telehouse Istanbul Veri Merkezi, dünyanın önde gelen çözümü Veaam ile dünya standartlarında veri güvenliği sunarken karşılaşılan sorunlara hızla cevap vererek veri kaybınızı da önlüyor. İstanbul’un oldukça önemli ve işlek iş merkezilerinden biri olan Kozyatağı bölgesinde, metro istasyonunun hemen çıkışında yer alan Teknotel Telekom’ın Telehouse Istanbul Veri Merkezi, taahhüt ettiği global standartlardaki güvenli ve kaliteli hizmeti kolay erişilebilir konumuyla pekiştirerek yerel bir veri merkezi olmanın tüm avantajlarını en iyi şekilde sağlar.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Telehouse Istanbul ile Verileriniz Güvende! ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz