Kurumsal Elektronik Posta Hizmeti

Teknotel Kurumsal Elektronik Posta Hizmeti

Şirket alan adına bağlı olarak oluşturulan e-posta servislerinin tümü, kurumsal e-posta hizmetlerine konu olur. Bir şirket ya da kurum vasfı ile gönderilecek olan e-postaların gönderim kısmında şirket adının yer alması için kurumsal e-posta hizmetlerinden yararlanılır.

Profesyonel Mail Merkezi

İşletmeler için mail hesaplarının büyük bir önem taşıması, işletme adına yapılacak olan görüşmelerin resmilik kazanması açısından da etmen oluşturur. Mail servisinde yaşanabilecek olan her hangi bir aksaklık ya da yavaşlama durumu şirketin önemli kayıplar yaşamasına neden olabilir. Bu durumun yaşanmaması için kurumsal e-posta hizmetleri veren firmalardan destek alınabilir. Kurumsal hosting hizmetleri ile beraber, tüm e postalar güvenli ve kesintisiz bir şekilde yürütülebilir.

Yönetilebilir Mail Kotası

Kurumsal e-posta hizmetlerinin içerisinde yer alan etmenlerden bir tanesi de mail kotasının yönetilebilir olmasıdır. Firma bünyesinde kullanılan her mail hesabı için farklı kotalara ihtiyaç duyulduğu görülür. Çok yoğun bir şekilde kullanılan ve önem arz eden maillerin hesaplarında daha yüksek bir disk alanı ihtiyacı meydana gelir. Kurumsal hosting hizmetleri ile bu disk alanı ihtiyacını giderebilmek mümkün olur. Şirket adına alınmış olan mail adı, yoğun şekilde kullanılan alana aktarılarak kota sıkıntısı yaşanmaz.

Mail Hosting Taşıması

Mail hosting taşıma işlemini yapmak isteyen firmalar, kurumsal e posta hizmeti yapan şirketlerden yardım alabilmektedirler. Taşıma esnasında oluşabilecek olan her hangi veri kaybının önüne geçebilmek açısından bu hizmet önem taşımaktadır. Hosting transfer işlemlerini alanında uzman olan teknik ekibi ile yapan firmalar, bu konuda güvenilir bir hizmet sunarlar. Kurumsal hosting hizmetleri, standart web hosting alımında 50 adete kadar çıkan mail hesabı açılmasına izin verirken, 10 MB’dan başlayan ve 1 GB’a kadar çıkan mail kotaları söz konusu olur. Kurumsal e posta hizmetini alabilmek için çeşitli web sağlayıcıları ile görüşülebilir.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Kurumsal Elektronik Posta Hizmeti ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz