Fiziksel Sunucular Havlu Attı Şampiyon Cloud Storage!

Teknotel Fiziksel Sunucular Havlu Attı Şampiyon Cloud Storage!

Verilerinizin hem ham hem de işlenmiş halinin depolanabilmesi için ciddi bir depolama alanına sahip olmanız gerektiğini tekrar hatırlatarak yolculuğumuza devam edelim… Terabaytlar, petabaytlar havada uçuşurken yeterli alana sahip olamayan fiziksel sunucular son karşılaşmada mağlup oldu. Gelin şimdi şampiyonla tanışalım…

Cloud Storage (Bulut Depolama) Nedir?

Teknotel Telekom, Cloud Veri Depolama çözümü ile verilerinize her zaman ve her yerden erişme imkânı sunar. İşinizin ihtiyacına göre zaman zaman kaynakları ve kullanılan bant genişliğini kısmak ve ya artırmak gerekebilir. Esnek yönetilme özelliği sayesinde kaynaklarınızı istediğiniz zamanda artırılabilir veya kısabilir ve sadece kullandığınız kaynak için ödeme yaparsınız.

Güçlü Güvenli ve Yaygın Altyapı

Teknotel Telekom kullanıcılarına Carrier Neutral (Operatör Bağımsız) yapı sayesinde farklı servis sağlayıcılardan erişim alma hakkı sunar. Farklı operatörlerden oluşan alt yapımız siz kullanıcılarımıza tam yedeklik avantajı sağlar. Telehouse’un uluslar arası bilgi birikimi ile Teknotel’in tecrübesi, pazar bilgisi ve çözümcü yaklaşımının uyumlu bir şekilde bir araya gelmesiyle memnuniyetinizi ön planda tutan Telehouse İstanbul, size çözüm ortağı olarak iş yükünüzü hafifletir. Data Center ve Cloud servislerimiz ile birlikte dünya üzerinde 48 Data Center’da hizmet sağlarken, her sektörün ihtiyacına göre çözümler sunar.

Saklama Alanı Krizine Son

Hizmet sağladığımız Cloud servislerimizle birlikte Data mining yolculuğunuza konforlu bir şekilde devam edebilirsiniz. Cloud, verilerinizin zaman içinde eriyip yok olmasına değil sürekli olarak ulaşabilmenize olanak sağlar. Sağladığımız bu hizmetle IT yatırım ve tasarruf oranlarınızda ciddi azalmaları siz de fark edeceksiniz.

Bulut Sunucular ile Özgürsünüz

Yanlış duymadınız… Network File System (Ağ Dosya Sistemi) ile kurumsal dosyalarınızı bulut ortamında paylaşabilir, istenilen mekan ve zamanda erişebilir, birden fazla kullanıcıyla eş zamanlı olarak, dosyalarınız üzerinde çalışabilirsiniz. Sağladığımız bu hizmetle büyük depolama alanı isteyen programlar, Cloud Server (Bulut Sunucularda) toplanır. Fiziksel sunucuya ihtiyaç duymayan bu sistem sayesinde yatırım maliyetiniz olmazken bakım ve yönetim maliyetinizde çok uygun aylık hizmet bedelleri ile sunulur.

Altyapı Sorunları Yüzünden Verilerinizden Olmayın

İş sürekliliğinizi sağlamak için verilerinizi her daim korumanız gereklidir. Aynı zamanda sisteminizin de kesintisiz sağlanması önemlidir. Alt yapılarda yaşanan sorunlarla kurumunuz geri dönüşü olmayan felaketlerle karşılaşabilir. Dijital buhran yaşamamak adına iş sürekliliğinin temel gereklerinden biri  Disaster Recovery (Felaket Kurtarma) yönetimidir. 

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Fiziksel Sunucular Havlu Attı Şampiyon Cloud Storage! ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz