EN
Teknotel Teknotel Teknotel Teknotel EN

Haberler

Vmware Partner Üyesi Olarak Sizi Bir Adım Öne Çıkarıyoruz 02 Haziran 2017

VMWARE PARTNER NETWORK NEDİR?

Vmware Partner Network, adından da anlaşılacağı gibi iş ortaklarımız ile aramızda yaptığımız işbirliklerinden bir tanesidir… Çeşitli türde yapılan anlaşmalar sonucunda birden fazla iş ortaklığı programı ortaya çıkar.

Vmware vCloud Air Network’un Faydaları saymakla bitmez!

ERİŞİLEBİLİRLİK

Vmware vSphere platformunu kendisine temel sağlayıcı olarak alır ve birçok noktaya uyum sağlar. Var olan ve gelecekte size çıkması muhtemel iş yüklerini kurum içi ortamlardan Cloud ortamına yani Bulut’lara taşır ve dilediğiniz zaman size sunar.

GÜVENLİK

İşleriniz ve endüstriyel gereksinimleri karşılamak için güvenlik ve raporlamaya uygun sertifikalar ile riski ve belirsizliği sıfıra indirir.

VERİ EGEMENLİĞİ

100’den fazla ülkedeki bulut sağlayıcılarından oluşan bir ağ sayesinde verileri ve uygulamaları yerel olarak tutabilir ve dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Ulusal veri güvenliğine ve gizlilik prensibine uymayı da bu şekilde çok kolay hale getirebilirsiniz.

GÜVENİLİR SERVİS SAĞLAYICILARI

Bildiğiniz ve güvendiğiniz, güvenilirliği ile yüksek performansı size garanti eden, VMware tarafından onaylanmış, kurallara uygun teknik gereksinimleri temel prensip edinerek müşterilerine hizmet veren 4000’den fazla bulut sağlayıcısı arasından dilediğinizi seçebilirsiniz!

TEKNOTEL Vmware Certified Professional 6 ‘Data Center Virtualization’ partnerliği ile kurumunuza en güvenilir Cloud çözümlerini sunuyor.