Dedicated Server Kurulumu

Teknotel Dedicated Server Kurulumu

Kişiye özel olarak tahsis edilen sunucu sistemi Dedicated Server, beraberinde pek çok avantajı getiriyor. Farklı kullanıcıların bulunmamasından ötürü sunucu üzerinde yoğunluk yaşanması önleniyor. Özellikle mal ve hizmet üreten kurumunuz açısından müşterileriniz ile sürekli olarak bağlantıda kalmanız gerekiyor. Bu noktada devreye aldığımız Dedicated Server kurulumu ile birlikte bu durumu mümkün hale getiriyoruz.

Dedicated Server hizmetimizin en önemli özelliği, paylaşımsız olmasıdır. Diğer kullanıcılar ile paylaşımlı bir şekilde kullanılmayan sunucu, buna bağlı bir şekilde daha temiz bir akış gerçekleştirmenizi mümkün hale getiriyor. Hızlı ve kesintisiz bir şekilde hizmet vermek isteyen kurumlar adına mükemmel bir seçenek halini alan Dedicated Server, ayrıca güvenliğiyle de ön plana çıkıyor.

Dedicated Server Kurulumu Nasıl Olmalı?

Eğer özel bir sunucu sistemi kullanmak istiyorsanız altyapının profesyonel bir şekilde oluşturulması gerekiyor. Uzmanlık gerektiren işlemler bütününde kurum adına gerekli olan bilgilerin depolanması ve sağlanması mümkün hale geliyor. Ayrıca farklı bir sunucuda bulunan verilerin özel sunucuya aktarılması da yine profesyonel bir kişi tarafından yapılmalıdır.

Dedicated Server kurulumu işlemlerini son derece profesyonel bir şekilde uyguluyoruz. Kiralamış olduğunuz Dedicated Server’ınızın kullanıcı bilgileri sizden başkasıyla paylaşılmaz. Her daim göz önünde bulundurduğumuz bilgi güvenliği ile kişisel verilerinizi kapsamlı bir şekilde güven altına alıyoruz. Ayrıca kullanıcı bilgilerinin farklı birinde olmamasından ötürü sunucuya dışarıdan erişim engelleniyor. Bu sayede çok daha güvenli bir sistem oluşturuyoruz.

Dedicated Server Faydaları Nelerdir?

Güvenlik önlemlerinin yanı sıra sürekli olarak bağlantıda kalınmasını mümkün hale getiren Dedicated Server, kesintisiz bir hizmet deneyimi oluşturuyor. Özellikle yoğun trafiğe sahip internet sitelerinde akışın sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan hizmetimiz, kesintiye uğramanızı önlüyor. Böylelikle kullanıcılarınız ile olan etkileşiminizde süreklilik söz konusu haline geliyor.

Kararlı ve sabit çalışan Dedicated Server hizmetimizi, Telehouse güvenlik altyapıları ile sunuyoruz. Tier3+ seviyesinde olan kaliteli altyapıda iklimlendirme, yangın, su baskınından koruma ve elektronik, fiziki güvenlikler söz konusudur. Dedicated Server kurulumu esnasında titiz bir şekilde çalışılmalı ve olası sorunlara karşı tedbirler alınmalıdır. Bu noktada kesintisiz iletişim desteğinin de önemi elbette büyük.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Dedicated Server Kurulumu ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz