EN
Teknotel Teknotel Teknotel Teknotel EN

Haberler

İş Ortağımız Telehouse Europe'dan Bir Ödül Daha! 02 Haziran 2017

Teknotel Telekomünikasyon olarak marka anlaşması yaptığımız Telehouse Europe, DCS 2017’de Veri Merkezi Enerji Verimliliği Ödülü’nü kazandı.

Bilgi birikimi ve donanımıyla, global seviyedeki Veri Merkezi hizmetini, Telehouse Istanbul ile TEKNOTEL ortaklığıyla paylaşan Telehouse, yaptığı işin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Aldığı ödüllere bir yenisini daha ekleyen Telehouse Europe, Veri Merkezi Enerji Verimliliği Ödülü’nü 2017 yılında yaptığı işlerle bir kez daha kazandı ve adını tüm dünyaya yeniden duyurdu.

TEKNOTEL’İN TECRÜBESİYLE TELEHOUSE’UN GLOBAL SEVİYEDEKİ HİZMETİ BİR ARADA

Veri Merkezi hizmeti veren global çaptaki firmaların içinde Avrupa’da en çok veri merkezi bağlılığına sahip olan Telehouse, Temel Bit altyapısını yönetmesi ve anlaşmalı olduğu kurumlara yaptığı yenilemelerle anlaşma esnasındaki taahhütlerine de tam yükümlülükle uymaya devam ediyor. Sizler de dünya çapında ödüllü olan Telehouse Veri Merkezi’nin hizmetini İstanbul’da almak istiyorsanız TEKNOTEL ayrıcalığı ve Telehouse Istanbul kalitesiyle hemen bu hizmeti kurumsal firmalarınıza enjekte edebilirsiniz. TEKNOTEL’in tecrübesi, Telehouse’un Global seviyedeki hizmeti ile Kurumsal firmalarınız için en üst düzeydeki veri merkezi hizmetini almak artık çok kolay…

Detaylı bilgi almak ve sorularınız için sizleri çağrı merkezimize bekliyoruz…
Müşteri Hizmetleri: +90 216 665 77 00
7/24 Teknik Destek: 444 12 99
Websitemiz: www.telehouseistanbul.com