EN
Teknotel Teknotel Teknotel Teknotel EN
Teknotel Data Center

Sunucu Barındırma

Sunucu Barındırma fiziksel sunucu barındırma servisi olup kurumunuza ait sunucuların profesyonel Data Center ortamında barındırılmasıdır.

Devamını Okuyun Hemen Satın Al

Sunucu Barındırma (Colocation) Nedir?

Sunucu Barındırma fiziksel sunucu barındırma servisi olup kurumunuza ait sunucuların profesyonel Data Center ortamında barındırılmasıdır. 

Teknotel'in Sunucu Barındırma servisleri, Tier 3+ tasarımına sahip, Global standartlarda servis veren Telehouse Istanbul Veri Merkezi'nde barındırılmaktadır. Telehouse Istanbul'un 'Carrier Neutral' (Operatör Bağımsız) altyapısı sayesinde Sunucu Barındırma servisleri ile birlikte farklı operatörlerin erişim altyapıları üzerinden sürekli, yüksek performanslı ve yedekli erişim servisleri sunulur. 


Teknotel'in, sunduğu Sunucu Barındırma servisleri ile kurumların iş uygulamalarını kendi omurgaları üzerinden internet ve güvenli erişim ortamına taşıyarak sürekli, esnek, uygun maliyetli sunucu barındırma çözümleri sağlar.


Teknotel'in Sunucu Barındırma servisleri kapsamında çeşitli boyutlarda sunucu barındırma, kuruma özel kabin kiralama, kuruma özel kafes kiralama servis seçenekleri Kullandığın Kadar Öde gibi pek çok avatajla birlikte sunulmaktadır.

Sunucu Barındırma servisimiz hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız  Sunucu Barındırma SSS

Neden Sunucu Barındırma (Colocation)?

Sunucu Barındırma

Sunucu Barındırma ihtiyaçları için dış kaynak kullanımınının tercih edilmesinde aşağıdaki etkenler önemli rol oynamaktadır.

  • Yoğun trafik nedeni ile kurumun kendi ağında meydana gelebilecek aşırı yüklenmeleri önlemek
  • Sürekli ve yüksek performanslı erişim imkanı sağlamak
  • Kurulum ve işletme yükü ile ilgili maliyetleri ortadan kaldırmak
  • Yüksek erişim yatırımları ihtiyacını ortadan kaldırmak
  • Tasarruf, Kesintisizlik ve Profesyonel Yönetim

Data Center

 Sunucu Barındırma servislerinin birçok ayrıcalıklı hizmet ile birlikte sağlandığı Telehouse Istanbul'un enerji, iklimlendirme, yangın/su baskını koruma ve elektronik/fiziki güvenlik altyapıları Dünyadaki tüm diğer Telehouse işletmeleri gibi, en üst düzeyde sağlanıyor.

Tier 3+ standardına uygun tasarlanmış Telehouse Istanbul'un altyapısı ile ilgili bilgi için Data Center Altyapısı bölümünü inceleyebilirsiniz. 

Sunucu Barındırma/Carrier Neurtal Erişim Altyapısı-Taşıyıcı Bağımsız İnternet

 Sunucu Barındırma müşterileri, Telehouse Istanbul'un ‘Carrier Neutral’ yapısı sayesinde farklı Servis Sağlayıcılardan erişim alma imkanına sahip oluyor. Farklı Operatörlerden oluşan bu Altyapı, kurumlara Tam Yedeklilik ve Sunucu barındırma hizmetinde eşsiz avantajı sağlıyor.

Telehouse Istanbul'un Sunucu Barındırma dışındaki diğer erişim seçenekleri ile ilgili bilgi edinmek için Erişim Altyapısı bölümünü inceleyebilirsiniz.