Data Center Kurulumu

Teknotel Data Center Kurulumu

Bireysel olarak oldukça zor olan veri merkezi yani data center kurulumu, profesyonel teçhizatlar eşliğinde ve elbette profesyonel ekip desteği ile birlikte yapılmalıdır. Ancak iş yerinizde ek bir alan açmak yerine sunucu barındırma ve kiralama gibi data center hizmetlerinden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Bunun için data center desteğine başvurmanız yeterli. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti belirleyerek gerekli servisleri aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yeni Bir Data Center Kurulumu

Data center kurulumu dâhilinde ayrıca lisans kiralama hizmetinden de faydalanma olanağı sizleri bekliyor. Yeni bir veri merkezleri yani data center inşa etmek yerine var olan profesyonel destekten yararlanabilirsiniz. Bu çerçevede oluşturulan lisans kiralama, maliyeti epey yüksek olan Microsoft servislerini kullanmaya başlamanızı sağlıyor. Satın almaya kalktığınızda yüksek meblağlar ödemeniz gerekirken kiralama işlemi ile çok daha tasarruflu bir adım atabilirsiniz.

Çevrimiçi hizmetlerde önem teşkil eden güvenlik önlemleri, fiziksel olmanın yanı sıra dijital olarak da önemlidir. İnternet üzerinden gelebilecek saldırılara karşı ya da benzer yöntemler ile alınabilecek zararlara karşı önlemler alınmalıdır. Bu açıdan IPS-IDS ve DDOS güvenlik çözümleri son derece etkili çözümler sunuyor. Olası bir saldırıyı tespit eden sistem, saldırının engellenmesini sağlıyor.

Sunucu Yedekleme

Faydalanabileceğiniz imkânlar arasında sunucu yedekleme imkânı da yer alıyor. Tier3+ veri merkezi yani data center güvencesiyle birlikte verilerinizi yedekleyebilir, olası durumlara karşı önlemler alabilirsiniz. Herhangi bir cihaz yatırımı yapmaksızın yararlanabileceğiniz yedekleme desteği, maliyet açısından tasarruf yapmanıza imkân tanıyor.

square-linkedin-512 Data Center Kurulumu square-linkedin-512 Data Center Kurulumu square-linkedin-512 Data Center Kurulumu square-linkedin-512 Data Center Kurulumu

Data Center Kurulumu ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz