Data Center Kurulum Maliyeti

Teknotel Data Center Kurulum Maliyeti

Mal ve hizmet üreten kurumsal kimlikler, aynı zamanda profesyonel veri yönetim desteğine ihtiyaç duyuyor. Dijitalleşmenin son derece önem kazandığı günümüzde tüm verilerin çevrimiçi bir şekilde aktarıldığına şahit olabilirsiniz. Bu çerçevede oluşturulan data center kurulum maliyeti ise kurumsal olarak ek bir yük anlamına gelebilir. Ancak kiralama ve barındırma hizmetlerini kullanarak data center olanağından hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Data Center Hizmetleri (Sunucu Barındırma Sunucu Kiralama Güvenlik Çözümleri)

Sunucu barındırma, sunucu kiralama, güvenlik çözümleri ve daha pek çoğu, data center hizmetleri dahilinde yer alıyor. İş yeriniz açısından sunucu satın almak ve ayrıca satın alınan sunucunun bakımlarını yapmak, maliyet anlamına gelebilir. Oysa sunucu barındırma hizmetini tercih ederek satın aldığınız sunucunun uygun fiziksel koşullarda barındırılmasını sağlayabilirsiniz. Teslim işlemi sonrasında gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ile birlikte sunucudan hemen faydalanmanız sağlanıyor.

Data center kurulum maliyeti içerisinde soğutma, elektrik ve güvenlik önlemleri gibi çeşitli masraflar oluşuyor. Ancak sunucu barındırma hizmetinden faydalanmanız, tüm bu maliyetlerden hızlıca kurtulmanızı sağlıyor. Özel olarak dizayn edilmiş merkezlerde saklanan sunucu ve ürünler, bu sayede ek bir alan oluşturma derdini ortadan kaldırıyor. Ayrıca bu alanın soğutulması için enerji harcamanıza gerek kalmıyor.

Sunucuların Barındırılması

Sunucuların barındırılması için dizayn edilen odada ayrıca felaket sistemine karşı koruma da oluşturulması gerekiyor. Nitekim bu durum, doğrudan maliyeti arttırıyor. Oysa barındırma hizmetlerini tercih ederek hali hazırda afet koruma sistemine sahip merkezlerden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Anında hizmete giren sunucu desteği ise en iyi deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Data Center Kurulum Maliyeti ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz