Bulut Sunucu Avantajları Nelerdir – 11 Madde

Teknotel Bulut Sunucu Avantajları Nelerdir - 11 Madde

Bulut sunucu, web sitelerinin, verilerin ve projelerin sanal sunucularda yedeklenerek, kesintisiz bir şekilde çalışmasının sağlandığı sistemlerdir. Tüm sunucu türleri bir bilgisayar sistemidir ve server sunucular üzerinde çalışır. Bulut sunucular, sanal bir ortamdan kaynaklarını elde eder, kaynak güncellemelerinin anlık olarak gerçekleştirilmesini sağlar. Bulut sunucular, müşterilerin kullanmış olduğu alan durumuna göre ücretlendirilmektedir. Web sitesi sahipleri, bulut sunuculardan faydalanarak, sitelerine daha hızlı erişim sağlarlar. Teknotel Cloud hosting hizmetleri ile tüm müşterilerine düşük maliyetli, yüksek performanslı sunucu hizmeti sunuyor.

Düşük Maliyetli Hosting Hizmeti

Veri merkezi hizmeti sunan firmalar, SSD bulut sunucu teknolojini kullanmaya başladıktan sonra tüm müşterilerine daha düşük maliyetli sunucu hizmeti vermeye başlamıştır. Teknotel, kullanmış olduğu bulut teknolojisi sayesinde, Türkiye lokasyonunda bulunan firma ve web sitelerine barındırma hizmeti sunuyor. Bulut sunucu avantajları diğer sunucu türlerine göre daha fazladır.

SSD Sunucular

Veri depolama cihazları olarak kullanılan harddiskler, içerisinde, okuyucu ve yazıcı kafalar ve bir merkez etrafında dönen diskler bulunmaktır. Ancak gelişen teknoloji sayesinde SSD diskler üretilmeye başlamıştır. SSD diskler içerisine hareketli parça yoktur ve veri dijital olarak kaydedilmektedir. Bu normal disklere göre daha hızlı veri yazma ve okuma imkanı sağlamaktadır. Hızlı erişim özelliği olduğu için bulut sunucu sistemlerinde tercih edilmektedir. www.teknotel.com sitesinde tüm ayrıntıları bulabilirsiniz.

Bulut Sunucuların 11 Avantajı

Düşük maliyet: Sunucu hizmeti alan müşteri ister büyük bir firma, isterse küçük bireysel web sitesi olsun bulut sunucu sayesinde veri barı

81096666_m-1-300x262 Bulut Sunucu Avantajları Nelerdir - 11 Madde

Bulut Sunucu Avantajları Nelerdir – 11 Madde

ndırma hizmetlerini daha az maliyetle karşılayabilecektir.

Geniş çalışma alanı: Bulut sunucularda alan sınırlaması yoktur ve kullanılan alan veri boyutuna göre otomatik ayarlanmakta, kullanıcı verilerin kapladığı alan kadar ödeme yapmaktadır.

Erişim hızı: Bulut sunucular, SSD teknolojisini kullandığı için, sisteme erişim ve veri okuma hızı çok yüksektir. Web sitelerine bağlanmak isteyenler daha hızlı bağlanabilecektir.

Verilerin korunması: Bulut sunucularda, veri barındırma alanlarına sadece yetkili kullanıcılar erişim yapabilmektedir. Sistem üzerinde veriler otomatik yedeklenebildiği için daha verilerin korunması daha hızlı olmaktadır.

Yüksek verimlilik: Bulut sunucularda üst düzey verimlilik sağlayan yazılımlar kullanılır.

Bakım istememe: Bulut sunucu sistemleri, sanal sunucular üzerinden çalıştığı için donanım arıza oluşumları meydana gelmemektedir. Bunun için bakım ve teknik destek istemezler.

Sınırsız alan: Sanal sunucu hizmeti verildiği için veri kaydı yapıldığında, kullanılan alan sürekli genişleyecek ve sınırlama yaşanmayacaktır.

Yedeklenebilme: Bulut sunucular, yedeklenebilme özelliklerinde dolayı barındırdıkları tüm verileri yedekleyerek korumu altına almaktadır.

Erişim Trafiği: Web siteleri için en önemli konu daha fazla ziyaretçi sayısına ulaşabilmektir. Ziyaretçi trafiğinin yüksek verimlilikte oluşmasını sağlamaktadır.

Bütçe yönetimi: firma ve kişiler hosting hizmetleri için bir bütçe ayırmak zorundadır. Bulut sunucularda kullanılan yer kadar ödeme yapıldığı için bütçe daha rahat kontrol edilebilmektedir.

Kesintisiz Hizmet: Bulut sunucular, güncelleme ve alan ayarlamalarını otomatik yaptığı için veri barındırma ve yönetimlerini kesintisiz olarak sağlamaktadır.

Sonuç olarak, Global standartlarda,  kaliteli ve profesyonel hizmet vermeyi gelenek haline getirmiş Teknotel Telekom, Cloud ve Date Center hizmetleri ile firmanızın iş sürekliliğini kesintisiz bir şekilde sağlarken; hosting servisleri ile de web sitenizin hızlı ve sürekli ulaşılabilir olmasına ve e-posta trafiğinizin sorunsuzca gerçekleşmesine yardımcı olur.

Hizmetlerimiz için:
Hemen İletişime Geçin

Bulut Sunucu Avantajları Nelerdir – 11 Madde ile Benzer Yazılar

Henüz Yorum Yok

Bir Yorum Yaz